Bestand wordt geladen... een moment a.u.b.

Met de Samsung GO app heb je altijd en overal toegang tot de Olympische Spelen

Delft, 3 augustus 2012 - De Olympische Spelen worden met de dag spannender. Met de unieke Samsung GO app hoef je geen moment meer te missen. Want waar je ook bent, via de app op je smartphone of tablet bekijk je alle Olympische verrichtingen direct op je scherm. De komende week mis je dus geen enkele plak meer die het Nederlands Olympisch Team weet te bemachtigen.

Samsung, de officiële partner van de Londen 2012 Olympische Spelen, biedt je de mogelijkheid om altijd en overal toegang te krijgen tot de Olympische Spelen in Londen. Wat denk je van zondag 5 augustus 22:45 uur? Gaat Usain Bolt zijn persoonlijk record op de 100 meter verbreken? Waar je op dat tijdstip ook bent, je pakt je Samsung smartphone of tablet erbij en beleeft het sportmoment. Of je nu in de trein zit of bij je schoonmoeder op de koffie.

Live-beelden uit Londen
Met Samsung GO heb je op je smartphone en tablet toegang tot maar liefst 13 live kanalen, zoals de Nederland 1 TV-feed en overige livestreams van de NOS. De Samsung GO app is de eerste Nederlandse Android app, waarmee je LIVE de Olympische Spelen op je smartphone of tablet kunt bekijken. Via de Samsung GO app ontvang je ook drie keer per dag London Today, het journaal van NOC*NSF vanuit het bruisende Holland Heineken House. Bovendien kun je alle interviews met Nederlandse atleten zien, ben je getuige van de uitreiking van alle gouden, zilveren en bronzen plakken die onze Nederlandse atleten in ontvangst nemen en feest je mee tijdens de huldiging in het Holland Heineken House.  

Laatste nieuws
Naast het bekijken van alle memorabele beelden, heb je ook toegang tot de laatste Olympische nieuwtjes via NU.nl/NUsport.nl, AD/Sportwereld en de Telegraaf/Telesport. Daarnaast kun je de persoonlijke tweets volgen van Nederlandse atleten en de Mobypicture-foto’s ontvangen van Samsungs ‘eigen’ Beach Team Sanne Keizer en Marleen van Iersel. Tussendoor luister je naar de podcast van het van het Radio 538 Olympisch Nieuws met Edwin Evers.

Mis dus niets van de laatste week van de Olympische Spelen met Samsung GO en Samsung MMM.

Samsung GO is al geïnstalleerd op Samsungs Olympische smartphone Galaxy SIII en Samsung devices met een Android 4 update. De Olympische Spelen kun je ook LIVE zien op alle andere GALAXY devices (tablets en smartphones) uit 2010 en 2012, dankzij de Samsung MMM app. Je kunt deze app natuurlijk altijd gratis downloaden via Samsung Apps en Google Play (exclusief voor Samsung devices).

Samsung Electronics

Samsung Electronics is wereldwijd marktleider in consumentenelektronica. Door onze continue innovatiekracht veranderen wij de wereld van televisies, smartphones, tablets, personal computers, printers, camera's, huishoudelijke apparaten, medische apparatuur, halfgeleiders en LED-oplossingen. Zo creëren wij nieuwe mogelijkheden voor mensen thuis, onderweg en op het werk. Met 286.000 mensen in 80 landen realiseren wij een jaarlijkse omzet van 216,7 miljard US dollar. Voor meer informatie over Samsung Electronics Benelux kunt u bellen naar 0900-SAMSUNG (€ 0,10 p/m) of www.samsung.com bezoeken.

Samsung GALAXY SIII Go app
Samsung Olympische Spelen
Samsung Olympische Spelen

Contact

Samsung Press Office
Tel.: (015) 219 63 62
E-mail: pers.nl@samsung.com
Website: www.samsungpers.nl