Bestand wordt geladen... een moment a.u.b.

Samsung breidt bekroonde NX-lijn uit met SMART camera NX2000

Delft, 2 mei 2013 – Samsung breidt haar bekroonde NX-lijn uit met de SMART camera NX2000. Met de Samsung NX2000 leg je alles om je heen in hoogwaardige kwaliteit vast, bewerk je de foto’s direct op je camera en deel je alle perfecte plaatjes via Wi-Fi op Facebook, Instagram of e-mail. Wil je een video maken? Dat kan zelfs in Full HD.

De nieuwe NX2000 SMART camera heeft een 20,3 MP ASP-C CMOS sensor, die alle beelden tot in het kleinste detail vastlegt. De camera is snel, geruisloos en kleuren worden ongekend natuurlijk vastgelegd. Door het grote ISO-bereik (ISO100-25600) maak je altijd scherpe foto’s, ongeacht de lichtomstandigheden. Dankzij de korte sluitertijd van slechts 1/4000 seconde leg je ook snel bewegende objecten haarscherp vast.

Bepaal zelf hoe je wilt fotograferen
Het verkennen van alle mogelijkheden doe je op het haarscherpe 3,7 inch WVGA Full touchscreen. Gelouterde fotografen kiezen voor handmatige instellingen en beginnende fotografen gaan voor de SMART modus. Je hebt keuze uit 14 automatische instellingen, zodat je kunt fotograferen zoals jij wilt. Met bijvoorbeeld Action Freeze maak je een hele rits foto’s achter elkaar die je vervolgens kunt samenvoegen in één ‘bewegende’ foto. Het levert bijzondere actiefoto’s op. Wat voor foto je ook maakt, op het grote touch screen kun je foto’s direct bewerken. De NX2000 is uitgerust met de professionele fotobewerkingssoftware Adobe® Photoshop® Lightroom® 4. Je kunt er ook voor kiezen om een hele serie foto’s achter elkaar te maken met 8fps fast continuous shooting.

Keuze uit 12 lenzen
De NX2000 SMART camera kun je eenvoudig uitrusten met één van de 12 verwisselbare lenzen: van zoomlenzen tot portretlenzen en groothoeklenzen. Met i-Function kun je zelf het diafragma en de sluitertijd van de specifieke lenzen instellen, zodat je je creativiteit tijdens het fotograferen de vrije loop kunt laten gaan.

Met de NX2000 kun je acties ook als foto of video vastleggen in 3D. Je hoeft dan enkel de nieuwe Samsung 45 mm 2D/3D lens (los verkrijgbaar) te bevestigen om alles driedimensionaal te registreren. Vervolgens kun je de beelden direct afspelen op je 3D TV.

Direct delen vanaf de camera
Het delen van foto’s en video’s wordt met de NX2000 makkelijker dan ooit. Als je de Samsung Smart Camera app download, worden via de AutoShare-functie op de NX2000 alle foto’s direct doorgestuurd naar je mobiele devices. Je hebt altijd een back-up én je kunt de foto’s vanaf je smartphone versturen naar je vrienden.

Maar het is nog makkelijker om direct vanaf de NX2000 alle nieuwe foto’s en Full HD-video’s te versturen naar anderen. De SMART camera heeft een ingebouwde Wi-Fi verbinding zodat foto’s en video’s direct via Facebook, YouTube of e-mail bij je vrienden belanden. Via een druk op de Direct Link-knop deel je direct vanaf de camera jouw fotoresultaten. Het enige wat je hoeft te doen is met de NX2000 inloggen bij een beschikbaar Wi-Fi netwerk.

Met de NX2000 kun je de overdracht van foto’s en video’s ook opzetten via Near Field Communication (NFC)technologie. Je hoeft dan enkel de NX2000 tegen een smartphone of tablet aan te houden die NFC ondersteunen. De foto’s en video’s worden dan direct overgezet.

De NX2000 is vanaf juni verkrijgbaar in wit, zwart en roze. De verkoopadviesprijs bedraagt € 649,- incl. BTW.

Samsung Electronics

Samsung Electronics is wereldwijd marktleider in consumentenelektronica. Door onze continue innovatiekracht veranderen wij de wereld van televisies, smartphones, tablets, personal computers, printers, camera's, huishoudelijke apparaten, medische apparatuur, halfgeleiders en LED-oplossingen. Zo creëren wij nieuwe mogelijkheden voor mensen thuis, onderweg en op het werk. Met 286.000 mensen in 80 landen realiseren wij een jaarlijkse omzet van 216,7 miljard US dollar. Voor meer informatie over Samsung Electronics Benelux kunt u bellen naar 0900-SAMSUNG (€ 0,10 p/m) of www.samsung.com bezoeken.

Samsung NX2000 serie
NX2000 wit
NX2000 zwart
NX2000 roze
NX2000 wit
NX2000 wit
NX2000 wit
NX2000 wit
NX2000 wit
NX2000 wit

Contact

Samsung Press Office
Tel.: (015) 219 63 62
E-mail: pers.nl@samsung.com
Website: www.samsungpers.nl